AZERBAYCAN VE KAZAKİSTAN YABANCI ÖĞRENCİ SINAVLARI (YÖS) HAKKINDA / NOTIFICATION ABOUT AZERBAIJAN AND KAZAKISTAN INTERNATIONAL STUDENT EXAM (YOS)

•  28 Nisan 2021 Çarşamba

Üniversitemiz tarafından 8 Nisan 2021'de Azerbaycan'da ve 25 Nisan 2021'de Kazakistan'da yapılması planlanan TOGÜ - YÖS (Yabancı Öğrenci Sınavı) sınavların uygulanacağı ülkelerin aldıkları pandemi tedbirlerinden dolayı ileri bir tarihe ertelenmiştir. Sınavların uygulanacağı güncel tarihler üniversitemiz web sayfalarından ve sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacaktır.

Due to the pandemic measures taken by the countries, where TOGÜ-YÖS exams (in Azerbaijan on April 8, 2021 and in Kazakhstan on April 25, 2021) planned to be held by TOGÜ, the exams have been postponed to a later date. The updated information on the exams will be announced on our university's official pages and social media accounts.