TOGÜ YÖS-1 İLE İLGİLİ ÖNEMLİ HATIRLATMA

TOGÜ YÖS-1 İLE İLGİLİ ÖNEMLİ HATIRLATMA

•  29 Mayıs 2021 Cumartesi

TOGÜ Yabancı Öğrenci Sınavı (YÖS) 2 Haziran 2021 saat 14:00'te Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlıçiftlik Kampüsü'nde yer alan 15 Temmuz Kongre Merkezi'nde yapılacaktır. Sınava kabul edilen öğrenciler, yos.gop.edu.tr adresinde yer alan "öğrenci girişi" kısmından kullanıcı adı ve parolalarını girerek "sınav giriş belgelerine" ulaşabilirler.

Adayların sınavın başlama saatinden 1 saat önce (en geç 13:00'te) sınavın yapılacağı merkezde bulunmaları gerekmektedir. Adayların sınava gelirken yanlarında:

• Sınav giriş belgesi
  • Kurşun kalem ve silgi
  • Pasaport veya kimlik kartı
  • Maske

bulundurmaları zorunludur. Adayların Covid 19 tedbirleri kapsamında sınav süresince maske takmaları gerekmektedir.

Not: Üniversitemizin Taşlıçiftlik Kampüsü'nde bulunan sınav merkezine şehir merkezinden taksi veya 101 numaralı sarı üniversite minibüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.