TOGÜ YÖS SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR

Manşetler

TOGÜ YÖS SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR

•  18 Haziran 2021 Cuma

02.06.2021 Tarihinde Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde gerçekleştirilen TOGÜ YÖS sonuçları açıklanmıştır. Sınav sonuçlarına yos.gop.edu.tr adresinde yer alan "öğrenci girişi" kısmından kullanıcı adı ve parola bilgileri girilerek ulaşılabilecektir. Üniversitemizde öğrenim görmek için TOGÜ YÖS puanlarıyla tercihte bulunacak olan adaylar 22.06.2021-07.07.2021 tarihleri arasında yos.gop.edu.tr adresinde yer alan "öğrenci girişi" kısmından başvuru yapabileceklerdir. Adaylar başvuru esnasında 5 (beş) farklı bölüm tercihinde bulunabileceklerdir.

Kontenjan bilgisi ve başvuru detayları için lütfen tıklayınız