UİK’DAN İL GÖÇ İDARESİNE ZİYARET

UİK’DAN İL GÖÇ İDARESİNE ZİYARET

•  26 Kasım 2020 Perşembe

Uluslararası öğrencilerimizin Tokat’ta daha mutlu, güvenli, rahat ve huzurlu bir yaşam sürebilmeleri için üniversite olarak sunduğumuz imkanların ötesinde şehirdeki paydaşlarımızın da katkısının yadsınamaz olduğu gerçeğinden hareketle Uluslararası İlişkiler Ofisi olarak kurum ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Bu çerçevede öğrencilerimizin en çok müracaat ettikleri mercilerden biri olan İl Göç İdaresi ofisimiz için çok önemli bir yere sahip. Uluslararası Öğrenci Koordinatörümüz Öğr. Gör. Ahmet Serhat Anaç, Lisansüstü Öğrenci Sorumlumuz Öğr. Gör. Murat Topaloğlu ve Erasmus Kurum Koordinatörümüz Dr. Öğretim Üyesi Fehim Kuruloğlu öğrencilerimizin işlemlerini daha hızlı ve pürüzsüz bir şekilde tamamlamalarını sağlamak ve eksiklikleri tespit etmek üzere Tokat İl Göç İdaresi Müdürü İdris Coşkun’u makamında ziyaret etti. Sayın Coşkun’la görüş alışverişinde bulunan koordinatörlerimiz iki kurum arasında koordinasyon sağlanması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Coşkun, İl Göç İdaresi olarak öğrencilerimizin her zaman yanında olduğunu vurguladı ve öğrencilerin başvurularda dikkat etmesi gereken hususlarla ilgili yakın bir zamanda online bir organizasyon düzenleneceğini belirtti.