TOGÜ YÖS Tokat/Türkiye

TOGÜ YÖS Tokat/Türkiye

•  10 Nisan 2019 Çarşamba
  •  12945 Görüntüleme

TOGÜ YÖS sınavı 24 Mayıs 2019 tarihinde Türkiye saati ile 14:00'da, Tokat Gaizosmanpaşa Üniversitesi TÖMER (Yeni İlahiyat Fakültesi, zemin kat) dersliklerinde yapılacaktır. Sınav soruları matematik, geometri, mantık (temel öğrenme becerileri) konularından oluşmaktadır. Sınavda 80 soru yer almaktadır.

Sınav başvurusu yapabilmeniz için;

1. Bu sayfada yer alan "Sisteme Kayıt Ol" butonunu tıklayıp gerekli bilgileri doldurarak sisteme kayıt olmanız
  2. Sınav ücretini yatırdığınızı gösteren dekontu sisteme yüklemeniz gerekmektedir.

Sorularınız için: iso@gop.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Detaylı bilgi almak için https://iso.gop.edu.tr (Uluslalarası Öğrenci Koordinatörlüğü) sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Telefon: +90 356 252 16 16 / 2507

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü, Taşlıçiftlik Yerleşkesi, Tokat / Türkiye Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2019© Tüm Hakları Saklıdır.